Jobba hos oss

Bli vår kollega på slangservice

Slangservice är en heltäckande och serviceinriktad yrkesbutik, med både verkstad och egen tillverkning på plats. Vi jobbar mot såväl privatpersoner som företag och har nära kontakt med de leverantörer och verksamheter som vi jobbar med.

Här får du jobba med trevliga kollegor som alla är kunniga och drivna inom sitt område. Vi delar gärna med oss av vår kunskap till både kunder och varandra, och värdesätter en utvecklande och rolig arbetsmiljö. Inte bara får du jobba med det du är bra på, du får också göra det tillsammans med engagerade medarbetare.

Just nu söker vi:

  • Mekaniker med inriktning hydraulik
  • Mekaniker med inriktning på service och slangtillverkning inom läkemedel, som också kan vara behjälplig med problemlösning på fabrik.

För båda tjänsterna kombineras verkstadsarbete med sälj. Vi söker dig som är utbildad, serviceinriktad och gärna har tidigare arbetslivserfarenhet från branschen. B-körkort är ett krav.

Är det dig vi söker? Sök en tjänst genom att skicka ditt cv till claes@slangservice.se, eller hör av dig med frågor så återkommer vi.

Om det inte finns en tjänst ute som passar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan så hör vi av oss!