Slangjour

Slangjour

Hem » Slangjour

Slangjour i Uppsala

Även ett litet slangbrott kan bli väldigt kostsamt och orsaka stor skada. Därför erbjuder Slangservice en fullt utrustad mobil jour, dygnet runt.

Vi utför bland annat akut slangbyte samt jobbar med förebyggande underhåll och diagnostik. Vi är vana att hantera slangbrott och läckage och vår slangjour kan hjälpa dig i Uppsala med omnejd.  

När du behöver akut slangbyte eller underhåll

Driftstopp är kostsamt, därför kan vi erbjuda en responstid på 25 minuter. Vår slangjour består av fyra jourhavande medarbetare och två fullt utrustade jourbilar som garanterar effektiv, professionell och snabb service. 

För brådskande butiksärenden kan vår jour även välkomna dig till butiken för att ta del av hela vårt sortiment. 

När du har mer än två hål på din slang är det dags att kontakta vår slangjour! 

Fullt utrustad slangjour för slangbyte, press och kopplingar hos dig 

Våra fullt utrustade jourbilar har all utrustning, reservdelar och material för att hjälpa dig med bland annat mobil tillverkning, korrekt pressade och monterade slangar, slangbyte, slangbrott samt byte och underhåll av kopplingar.

När en skada väl uppstått och du behöver akut slangbyte, är det lika viktigt att akutjobbet blir korrekt utfört som det är vid vanliga installationer och service. Med vår slangjour kan vi garantera att ditt slangbrott åtgärdas på bästa möjliga sätt och att våra medarbetare gör allt för att göra ditt driftstopp så kort som möjligt.

Kontakta vår slangjour – dygnet runt

Du kan kontakta vår jour för slangdiagnostik, underhåll och montage båda dagtid och nattetid för snabb och professionell hjälp direkt hos dig. Vi är experter på slang och ser vad som behöver åtgärdas för att undvika onödiga, kostsamma driftstopp och skador i framtiden.

Kan vi inte lösa ditt problem på plats, exempelvis vid slangbrott av större tryckslangar, ordnar vi bärgning till vår verkstad för reparation.

Kontakta vår Slangjour dygnet runt på Telefon: 0768 -67 70 90

Vi har jourtjänst dygnet runt och löser de flesta akuta problem när olyckan är framme.