Om oss

Hem » Om oss

Ta hand om din slang!

Vi föds, drivs framåt, tillverkar och uppfinner saker, och ibland till och med överlever med hjälp av slangar. Så ta hand om dem ordentligt. Slangservice hjälper företag, offentliga verksamheter och privatpersoner att lösa problem och förverkliga idéer nom lantbruk, läkemedelsbolag, transportföretag, hobbyprojekt med mera.

One-stop-shop med egen verkstad

Slangservice är en heltäckande och mycket serviceinriktad yrkesbutik, så kallad one-stop-shop i Uppsala. Vi har drygt 40 000 artiklar i lager där nya produkter tillkommer hela tiden beroende på efterfrågan. Vi tillhandahåller industrislangar, hydralslangar, bränsleslangar, poolslangar, kylslangar med mera. Vi säljer även verktyg, stålrör, batterier, filter, oljor och allt annat man kan behöva för att förverkliga ett slangprojekt. Slangservice har egen verkstad med tillverkning och reparation samt jourtjänst dygnet runt.

Heltäckande och mycket serviceinriktade

Slangservice hittar alltid lösningar på i stort sett alla behov och gör allt på ett och samma ställe. Det är service på riktigt som verkligen gör det enkelt för kunden. Det tror vi att vi är ganska ensamma om i vår bransch.

Kvalitet och miljö

Slangservice är mycket måna om både kvalitet och miljö och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi är dessutom andrahands certifierade enligt ett amerikanskt miljösystem vilket krävs som leverantör åt större läkemedelsföretag. Där är kraven ändå högre än i Sverige.

Se vår policy för mer information.

Om företaget

Idag drivs Slangservice av fem delägare som var och en har sin egen specialitet inom rostfritt, mekanik, olja, verkstad med mera. Företaget har 15 anställda och omsätter cirka 37 miljoner kronor. Företaget grundades redan 1976 när farfar Harry skulle tillhandahålla slang åt Vägverket. The rest is history, som man brukar säga …

Slangservice Sponsrar

Vi på Slangservice tycker att sport är viktigt och har därför valt att sponsra flera Uppsalas lokala klubbar. Här ser ni några av de lag vi sponsrar!

Har du frågor kring vårt sortiment, kan du höra av dig till oss genom att ringa eller skicka e-post.