Service

Hem » Service

Service & Underhåll av slang & koppling

Hos slangservice är vi experter på service av alla typer av slangar och kopplingar till maskiner. Till oss är du välkommen med dina slangar och maskiner för en genomgång av allt från olja till bränsle, filter och hela hydrauliska system.

Vi är vana att utföra service på en stor mängd olika typer av hydrauliska system och industrimaskiner. Vi utför även service av servicemaskiner, exempelvis sopmaskiner, rengöringsmaskiner, högtrycksmaskiner, maskiner för boservice eller maskiner inom läkemedelsservice och läkemedelsindustri.

Slangservice är en auktoriserad servicepartner för kärscher och kränzle.

Varför är det viktigt med service och underhåll?

När en slang, koppling, ett filter eller en pump går sönder blir det ofta väldigt dyrt att reparera. Många vanliga anledningar till dyra pumpras och slangbrott är enkla att förebygga med korrekt och återkommande service.

Hydraulikfilter glöms lätt bort eller bortprioriteras. Det leder till att oljan blandas med smuts och orenheter som i sin tur gör att pumpen inte får tillräckligt med olja. Resultatet blir att luftbubblor tränger in i hydraulpumpen som sedan kan explodera, något som är väldigt dyrt att reparera eller ersätta.

Service är inte bara viktigt för att förebygga dyra reparationer, även dyra omkostnader för driftstopp minimeras genom regelbunden service av slangar, hydrauliksystem, kopplingar och filter.

Vanliga Serviceärenden

  • Vårservice på småmaskiner, som städmaskiner, högtryckstvättar och mer.
  • Service av slangar och kopplingar på alla typer av maskiner för industri och entreprenad.
  • Byte av olja och slangar samt olika filter som bränslefilter, hydraulikfilter, tryckfilter och returfilter.

Varmt välkommen in till vår kunniga och serviceinriktade personal som gärna hjälper dig med service och underhåll av dina slangar. Kontakta oss på Telefon: 018-67 70 90 eller
E-post: butiken@slangservice.se för att boka in din service.

Har du frågor kring service eller underhåll, kan du höra av dig till oss genom att ringa eller skicka e-post.